Brasil Yellow Bourbon

 21,75

Brasil Yellow Bourbon koffiebonen
Ontdek de unieke smaakervaring van Brasil Yellow Bourbon koffiebonen, een premium keuze voor liefhebbers van milde koffie. Deze koffie is al zeven keer bekroond tot de beste koffie, dankzij zijn uitzonderlijke kwaliteit en smaak.

We bieden je een duurzame koffie aan, langzaam geroosterd met 80% minder gas, waardoor je kunt genieten van een rijke en volle smaak. Ideaal voor zowel espresso als lungo, deze koffie is een perfecte keuze voor elke koffieliefhebber.

7x bekroond: De Brasil Yellow Bourbon is al zeven keer uitgeroepen tot de beste koffie, vooral dankzij zijn ongeëvenaarde kwaliteit.
Optimale groeiomstandigheden: Geteeld op hooggelegen plantages met vruchtbare grond en een ideaal klimaat.
Unieke smaak: Deze koffie heeft een zachte, milde smaak met zoete tonen en een vleugje pecannoten en chocolade.
Veelzijdig: Dankzij de medium branding en uitgebalanceerde, milde smaak is deze koffie ideaal voor het maken van een perfecte lungo.
Handgeplukt: Voor de hoogste kwaliteit worden alle koffiebonen handmatig geselecteerd.
Medium branding: Behoudt een perfecte balans tussen smaak en aroma.
Duurzaam geteeld: Gecertificeerd door de federatie van koffietelers in Cerrado, waarbij 3.500 boeren streven naar duurzaamheid en eerlijke handel.
Perfect in balans
De Brasil Yellow Bourbon koffiebonen komen van hooggelegen plantages in Cerrado, Brazilië. Hier zorgen vruchtbare grond en een ideaal klimaat voor de beste koffiebonen. De Yellow Bourbon-variëteit, genoemd naar de gele kleur van de rijpe bessen, biedt een unieke smaakervaring. De medium branding behoudt de natuurlijke zoetheid en lage zuurgraad, wat resulteert in een zachte, nootachtige smaak met een vleugje chocolade.

WE kiezen bewust voor droge, medium gebrande koffiebonen. Deze branding behoudt de natuurlijke smaken, zonder de bittere tonen die vaak voorkomen bij donker gebrande bonen.

Bovendien zijn onze bonen altijd vers. De branddatum staat op elke verpakking, zodat je zeker weet dat je de meest verse koffie drinkt. Onze bonen zijn ook veilig voor je koffiemachine. Omdat ze droog zijn, voorkomen ze vervuiling van de zetgroep, molen en leidingen.

Duurzaam geteeld én gebrand:
Elke aankoop van de Brasil Yellow Bourbon koffie ondersteunt duurzame landbouw en eerlijke handel. We werken nauw samen met de federatie van koffietelers in Cerrado. Deze organisatie, bestaande uit 3.500 boeren, zet zich in voor duurzaamheid en sociale rechtvaardigheid. Met jouw aankoop geniet je niet alleen van heerlijke koffie, maar draag je ook bij aan het welzijn van koffieproducerende gemeenschappen in Brazilië.

Conclusie:

De Brasil Yellow Bourbon koffiebonen zijn perfect voor iedereen die houdt van milde koffie met een zachte, zoete smaak. Ideaal voor zowel espresso als lungo, deze koffie biedt een rijke smaakervaring die je de hele dag kunt genieten.

Categorie: